מצרכים:
- 500 גרם מחית ליצ'י "בוארון" BOIRON
- 350 גרם שוקולד לבן 36% "איקם" ICAM
- 225 גרם שמנת 38%
- 1275 גרם חלב
- 150 גרם מייצב שמנת פרציוזה "אלנקה" ELENKA
- 300 גרם סוכר
אופן ההכנה:
- מפשירים את המחית ומחממים לטמפרטורה של 30 מעלות
- מוסיפים את החלב והסוכר
- ב 40 מעלות מוסיפים את הפרציוזה, מחממים את התערובת ל 60 מעלות
- ב 60 מעלות מוסיפים את השוקולד הלבן ומבשלים עד 85 מעלות
- מניחים את המסה להתקרר לטמפרטורה של 35-40 מעלות ואז מוסיפים את השמנת
- טוחנים היטב ומניחים במקרר ל 12 שעות כדי להבשיל
- לאחר מכן מעבירים למכונת הגלידה